Match de beste Dakdekker voor jouw klus

De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!
 

Zoek je een dakdekker in Made?

Een passende dakdekker in Made voor jouw klus kun je handig met MyGo vinden. We matchen je met het juiste dakdekkersbedrijf voor jouw dakdekkersklus wanneer het voor jou het beste uitkomt. Gratis en vrijblijvend kun je met MyGo dus de best passende lokale dakdekker vinden.

MyGo heeft een netwerk van dakdekkers die opgeleid zijn voor alle soorten dakwerkzaamheden. Van een dakreparatie en dakonderhoud tot een dakrand plaatsen of een dakgoot vervangen. MyGo helpt je ook aan een dakdekker met spoed of buiten openingstijden. Dit kan nodig zijn bij dakschade of daklekkage, bijvoorbeeld door de weersomstandigheden.

MyGo beschikt over uitgebreide informatie van onze dakdekkers zodat we je altijd kunnen matchen met de meest geschikte vakman. Bijvoorbeeld de openingstijden, de betalingsmogelijkheden, wel of geen voorrijkosten, spoeddiensten en specialiteiten van het dakdekkersbedrijf. Kies uit direct telefonisch contact of online contact. Ook kun je de Matchmaker gebruiken om afspraken in te plannen en vragen te stellen.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Made

Hieronder kun je meer informatie vinden over specifieke diensten: Lekkage opsporen pannendak Regenpijp vervangen

Afwerking dakrand Bitumen dakbedekking plaatsen Coaten dakpannen

Plaatsen dakbedekking Afwerking dak met shingles De dienstenpagina biedt informatie over alle diensten.

Diensten dakdekker Made

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Made

Een dakdekkersbedrijf biedt veel extra opties voor aan of op je dak. De meest gekozen extra mogelijkheden voor een dak zijn: Bespaar op gas door zonnepanelen aan te sluiten op een zonneboiler. Zonnepanelen halen elektriciteit uit zonlicht.

Een daktuin en dakterras is mogelijk als je kiest voor een gebruiksdak. Een luchtzuiverend dak zorgt ervoor dat de luchtkwaliteit in je buurt verbetert. Lichtkoepels zorgen ervoor dat je veel licht in de ruimte hebt waardoor een gevoel van meer ruimte ontstaat.

Een dakraam laat natuurlijk licht binnen op de bovenste verdieping. Beveilig je dakramen en lichtkoepels en beveilig je gehele dak met een valbeveiliging. Door hemelwaterafvoer aan te leggen wordt regenwater netjes afgevoerd.

Direct de best passende dakdekker in Made?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Let bij dakdekkersbedrijven in Made op bijvoorbeeld hun specialisaties of keurmerken en de ervaring die het bedrijf heeft. Een dakdekker met ervaring zal een hoger uurloon rekenen maar kan ook ingewikkeldere klussen verrichten. Je kunt daarom besparen door voor een simpele klus een beginnend dakdekker te kiezen.

Voor riet leggen heb je een gespecialiseerd dakdekker nodig. Ben je op zoek naar een dakdekker die hoge kwaliteit werk levert? Let dan op de keurmerk van de dakdekker. Een dakdekker voldoet aan strenge kwaliteitseisen als hij het KOMO-keurmerk heeft.

Een dakdekkersbedrijf die beschikt over het Dakmerk keurmerk levert zeer hoge kwaliteit dakwerk. Kies voor een dakdekker met het NDA-keurmerk, zo ben je zeker van een goede service en goede kwaliteit werk. Je betaalt tussen de 5 en 10 euro meer per uur voor een dakdekker als je in de Randstad woont.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Made

Als je veel klussen tegelijk laat doen kun je vaak een korting krijgen van de vakman. / Door zelf materiaal aan te leveren voor de dakdekker ben je minder geld kwijt. / Je kunt een onderhoudscontract afsluiten met een vakman, je betaalt dan relatief veel minder voor onderhoud aan je dak.

Zorg voor goede bereikbaarheid van je dak om geld te besparen op de dakdekker. / Voor sommige dakwerken krijg je btw korting en betaal je slechts 9% btw in plaats van 21%. / In sommige gemeentes kun je subsidies krijgen voor bepaalde dakwerken. Kijk daarvoor op energiesubsidiewijzer.nl.

Het kan verstandig zijn een dakdekkersbedrijf met een garantieperiode te nemen, hierdoor hoef je niet zelf te betalen voor eventuele gemaakte fouten. / Kies voor een dakdekker bij jou in de regio, je bespaart dan geld op voorrijkosten. / Kies voor het meest voordelige dakdekkersbedrijf door meerdere offertes met elkaar te vergelijken via de Matchmaker.

Snel een dakdekker in Made nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Made

MyGo heeft connecties met dakdekkers door heel Nederland. Zo matchen we je meteen met de meeste geschikte specialist. De Matchmaker zorgt ervoor dat we altijd het beste dakdekkersbedrijf voor jou kunnen vinden.

Je mag zelf bepalen hoe en wanneer je een dakdekker in Made benadert. Je kunt onze klantenservice bellen via 085 106 1600 of meteen een afspraak maken. Je kunt kiezen om teruggebeld te worden door een dakdekkersbedrijf of je kunt bijvoorbeeld een aantal offertes opvragen om te vergelijken.

De MyGo Matchmaker service is gratis en vrijblijvend, zowel online als telefonisch. Je kunt 24/7 gebruikmaken van de MyGo Matchmaker. Test daarom gerust een keer de Matchmaker uit.