Match de beste specialist


Onze top 3 dakdekkers voor werkzaamheden in Noordwijk

Best beschikbare match
Logo van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

21 reviews
  • Nu beschikbaar
  • Gespecialiseerde geschoolde vakmannen
  • Hoofdvestiging Almere
Logo van ERD Onderhoud

ERD Onderhoud

1 review
  • Nu beschikbaar
  • Ook werkzaam in Noordwijk
  • Hoofdvestiging 's-Gravenhage
Logo van Dakrenovatie NL

Dakrenovatie NL

  • Nu beschikbaar
  • Ook werkzaam in Noordwijk
  • Hoofdvestiging Hilversum
Waarom MyGo?
Niet meer zoeken naar bedrijven
Niet meer wachten op offertes
Geen bedrijven die slecht bekend staan
 
Onze belofte aan jou:
Alleen geverifieerde bedrijven
Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
Direct hulp via ons service center

Zoek je een dakdekker in Noordwijk?

Je vindt een passende dakdekker in Noordwijk efficiënt en snel met MyGo. Voor jouw dakdekkersklus vinden we het beste dakdekkersbedrijf dat jou kan helpen op een door jou bepaald moment. Zo helpt MyGo je gratis en vrijblijvend aan een geschikte lokale dakdekker voor jouw werkzaamheid.

MyGo heeft een netwerk van dakdekkers die gespecialiseerd zijn voor alle soorten dakklussen. Van bitumen of EPDM dakbedekking plaatsen tot een dak repareren of een dak onderhouden. Ook buiten openingstijden kan MyGo je met spoed matchen met een dakdekker, zoals wanneer je dakschade of daklekkage hebt opgelopen tijdens een storm.

MyGo kan je snel matchen met een geschikte dakspecialist omdat we gedetailleerd informatie hebben van onze dakdekkers. Bijvoorbeeld of het dakdekkersbedrijf wel of geen voorrijkosten berekend, de openingstijden, spoeddiensten, specialiteiten. Kies tussen telefonisch of online contact. Liever gelijk een afspraak maken of wil je meer informatie. Het is allemaal mogelijk via de Matchmaker.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Noordwijk

Hieronder kun je meer informatie vinden over specifieke diensten: Lek detecteren dak Repareren dakgoot

Vervangen schuin dak Plaatsen bitumen dakbedekking Dakpannen coaten

Aanleggen dakbedekking Dakpannen impregneren Op de dienstenpagina kun je terecht voor alle informatie over onze diensten.

Diensten dakdekker Noordwijk

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Noordwijk

Vaak heb je bij een dakdekkersbedrijf ook keuze uit veel extra opties voor je dak. Veel gekozen extra mogelijkheden bij dakwerk zijn: Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit en je kunt ze aansluiten op een zonneboiler, zodat je veel gas bespaart.

Een gebruiksdak kan omgebouwd worden tot een gedeeltelijk dakterras of een gedeeltelijke daktuin of een combinatie van deze twee. Een luchtzuiverend dak verbetert de luchtkwaliteit in je buurt. Lichtkoepels creëren en ruime en lichte omgeving.

Een dakraam verlicht je bovenste verdieping met natuurlijk licht. Dakramen en lichtkoepels kunnen beveiligd worden en je dak kan beveiligd worden met valbeveiliging. Als je een hemelwaterafvoer op je dak laat aanleggen dan voert dit systeem het regenwater efficiënt af.

Direct de best passende dakdekker in Noordwijk?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Let bij dakdekkersbedrijven in Noordwijk op bijvoorbeeld hun specialisaties of keurmerken en de ervaring die het bedrijf heeft. Heb je een ingewikkeldere klus? Kies dan voor een dakdekker met ervaring. Hiervoor zal de vakman echter wel hogere arbeidskosten rekenen. Voor simpele klussen kun je daarom besparen door een beginnende dakdekker te kiezen.

Voor klussen zoals riet leggen heb je een dakdekker nodig die daarin gespecialiseerd is. Een dakdekker voldoet aan een hoge kwaliteit als deze bepaalde keurmerken heeft. Heeft een dakdekker het KOMO-keurmerk? Dan weet je zeker dat hij aan strenge kwaliteitseisen voldoet.

Het Dakmerk keurmerk laat zien dat een dakdekkersbedrijf voldoet aan zeer strenge eisen voor dakwerk. Een dakdekker zal kwalitatief werk leveren en een goede service bieden als hij het NDA-keurmerk heeft. Daarnaast betaal je vaak 5 tot 10 euro meer per uur voor dakdekkers in de Randstad.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Noordwijk

Als klussen tegelijk met de buren laat doen of meerdere klussen combineert kun je veelal een korting krijgen. / Door zelf materialen aan te schaffen en de rommel op te ruimen betaal je minder aan de dakdekker. / Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat relatief veel geld zult besparen op dakonderhoud.

Door het dak goed bereikbaar te maken kan de dakdekker efficiënt te werk gaan en bespaar je op de kosten. / Er zijn dakbedekking waar je slechts 9% btw voor hoeft te betalen in plaats van het normale tarief van 21%. / Op de website energiesubsidiewijzer.nl kun je meer informatie vinden over welke subsidies je kunt krijgen voor je dak bij jouw gemeente.

Het is verstandig om een dakdekkersbedrijf met een garantieperiode te kiezen, zodat je niet zelf voor de kosten van eventuele fouten hoeft op te draaien. / Een dakdekker uit de buurt betekent ook minder voorrijkosten. / Je kunt ook besparen op kosten door meerdere offertes op te vragen via de Matchmaker van MyGo en deze vervolgens te vergelijken.

Snel een dakdekker in Noordwijk nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Noordwijk

Landelijk heeft MyGo een groot netwerk van professionele dakdekkers. Zo hebben we altijd de juiste specialist voor je klaarstaan. Via de Matchmaker van MyGo kunnen we het beste dakdekkersbedrijf voor jou vinden.

Je mag helemaal zelf weten hoe en wanneer je contact met dakdekker in Noordwijk opneemt. Je kunt gelijk online een afspraak inplannen of onze klantenservice bellen via 085 106 1600. Ook kun je teruggebeld worden of eerst offertes aanvragen bij het dakdekkersbedrijf.

MyGo's services zijn te gebruiken zonder enige verplichting en uiteraard helemaal gratis. Daarnaast is de Matchmaker 24/7 beschikbaar. Je kunt daarom altijd onze Matchmaker uitproberen.