Match de beste specialist


Onze top 3 dakdekkers voor werkzaamheden in Noordwijk

Best beschikbare match
Logo van Dakspecialist Vriezen

Dakspecialist Vriezen

12 reviews
  • Nu beschikbaar
  • Snel ter plaatse bij dakschade
  • Hoofdvestiging Doetinchem
Logo van Aannemersbedrijf GLD B.V.

Aannemersbedrijf GLD B.V.

2 reviews
  • Nu beschikbaar
  • Zakelijk en particulier
  • Hoofdvestiging 's-Heerenberg
Logo van Goeddak

Goeddak

18 reviews
  • Beschikbaarheid onbekend
  • Wij komen afspraken na
  • Hoofdvestiging Leeuwarden
Waarom MyGo?
Niet meer zoeken naar bedrijven
Niet meer wachten op offertes
Geen bedrijven die slecht bekend staan
 
Onze belofte aan jou:
Alleen geverifieerde bedrijven
Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
Direct hulp via ons service center

Zoek je een dakdekker in Noordwijk?

Een dakdekker in Noordwijk kun je eenvoudig en snel vinden met MyGo. Geef aan wat voor dakdekkersklus er moet gebeuren en we matchen je met het juiste dakdekkersbedrijf dat beschikbaar is op een tijd die jou uitkomt. De juiste lokale dakdekker voor jouw dienst vind je met MyGo, gratis en vrijblijvend.

De dakdekkers van MyGo beschikken over de nodige specialisaties voor alle mogelijke dakklussen. Van dakonderhoud en dakreparatie tot een plat dak vervangen of een groendak aanleggen. Heb je daklekkage of dakschade opgelopen door weersomstandigheden? MyGo regelt met spoed een dakdekker voor je, ook buiten openingstijden.

MyGo matcht je met de meest geschikte dakspecialist doordat we gedetailleerde informatie hebben van onze dakdekkers. Hierbij kun je denken aan openingstijden, of het dakdekkersbedrijf wel of niet voorrijkosten berekend, betalingsopties, spoeddiensten en specialiteiten. Via de Matchmaker kun je gelijk een afspraak inplannen of vragen stellen. Ook kun je kiezen tussen contact via de telefoon of online.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Noordwijk

Hieronder kun je meer informatie vinden over specifieke diensten: Lekkage gevel oplossen Regenpijp plaatsen

Dakgoot vervangen Groendak aanleggen Coaten dakpannen

Plaatsing schuin dakisolatie Afwerking dak met shingles De dienstenpagina van MyGo heeft informatie over alle diensten.

Diensten dakdekker Noordwijk

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Noordwijk

Het dakdekkersbedrijf geeft ook veel extra mogelijkheden die je op je dak of aan je dak kunt toevoegen. Voor een dak zijn de meest gekozen extra opties: Sluit je zonnepanelen aan op een zonneboiler om veel te besparen. Zonnepanelen converteren zonlicht in elektriciteit.

Je kunt je dak converteren tot een gebruiksdak met dakterras of een daktuin. Luchtzuiverende daken maken schadelijke stoffen onschadelijke waardoor de luchtkwaliteit in en rondom je huis verbetert. Met lichtkoepels zorg je voor een lichte, ruime omgeving.

Met een dakraam zorg je ervoor dat er natuurlijk licht op de bovenste verdieping komt. Het kun je laten beveiligen met valbeveiliging en je dakramen en lichtkoepels kunnen ook beveiligd worden. Een hemelwaterafvoer systeem zorgt ervoor dat regenwater wordt afgevoerd.

Direct de best passende dakdekker in Noordwijk?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Dakdekkersbedrijven in Noordwijk kunnen vergeleken worden door te letten op de specialisaties en ervaring van het bedrijf plus de eventuele keurmerken. Een dakdekker met ervaring kan moeilijkere klussen doen maar zal hiervoor ook een hoger uurloon vragen. Kies voor een beginnende dakdekker om zo te besparen op de kosten als je een simpele klus hebt.

Je hebt een gespecialiseerde dakdekker nodig voor het bijvoorbeeld het leggen van riet. Als je zeker wilt zijn dat een dakdekker hoge kwaliteit werk levert kies dan een dakdekker die keurmerken heeft. Een dakdekker voldoet aan een zeer hoge kwaliteit wanneer hij het KOMO-keurmerk heeft.

Het Dakmerk keurmerk betekent dat het een dakdekkersbedrijf van een zeer hoge kwaliteit is. Wanneer een dakdekker beschikt over het NDA-keurmerk dan is deze altijd bezig zijn werk te optimaliseren. Daarnaast betaal je vaak 5 tot 10 euro meer per uur voor dakdekkers in de Randstad.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Noordwijk

Combineer klussen met klussen van de buren, vaak kun je dan korting krijgen. / Door zelf materialen te halen en af te voeren bespaar je op de dakdekker. / Met onderhoudscontract ben je relatief minder geld kwijt aan dakonderhoud.

Als je ervoor zorgt dat je dak goed bereikbaar is voor de dakdekker kun je geld besparen. / Voor sommige dakwerken krijg je korting op het btw-tarief, zodat je maar 9% btw hoeft te betalen in plaats van 21%. / Op energiesubsidiewijzer.nl kun je zien welke subsidies je in jouw gemeente kunt krijgen voor bepaalde dakwerken.

Kies voor een dakdekkersbedrijf met een garantieperiode, zodat je niet zelf hoeft te betalen voor eventuele fouten die gemaakt zijn. / Je zult besparen op voorrijkosten door een plaatselijke dakdekker te kiezen. / Vergelijk eerst offertes met behulp van de MyGo Matchmaker om te kijken wat het beste past binnen jouw budget.

Snel een dakdekker in Noordwijk nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Noordwijk

MyGo beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van dakdekkers. Zo kunnen we je altijd helpen aan de juiste vakman. Met behulp van de Matchmaker van MyGo vinden het beste dakdekkersbedrijf voor jou.

Jij bepaalt hoe het contact met de dakdekker in Noordwijk verloopt. Je kunt meteen een afspraak inplannen. Liever bellen? Bel 085 106 1600. Vraag meerdere offertes aan bij verschillende dakdekkersbedrijven of je kunt ook teruggebeld worden.

Je kunt de Matchmaker helemaal vrijblijvend en gratis gebruiken. De MyGo Matchmaker is bovendien 24/7 te gebruiken. Je kunt daarom in je eigen tijd onze Matchmaker proberen.