Match de beste specialist


Onze top 3 dakdekkers voor werkzaamheden in Sassenheim

Best beschikbare match
Logo van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

21 reviews
  • Nu beschikbaar
  • Gespecialiseerde geschoolde vakmannen
  • Hoofdvestiging Almere
Logo van ERD Onderhoud

ERD Onderhoud

1 review
  • Nu beschikbaar
  • Ook werkzaam in Sassenheim
  • Hoofdvestiging 's-Gravenhage
Logo van Dakrenovatie NL

Dakrenovatie NL

  • Nu beschikbaar
  • Ook werkzaam in Sassenheim
  • Hoofdvestiging Hilversum
Waarom MyGo?
Niet meer zoeken naar bedrijven
Niet meer wachten op offertes
Geen bedrijven die slecht bekend staan
 
Onze belofte aan jou:
Alleen geverifieerde bedrijven
Bedrijven die tijd hebben voor jouw klus
Direct hulp via ons service center

Zoek je een dakdekker in Sassenheim?

Je vindt de juiste dakdekker in Sassenheim handig en snel met MyGo. Geef aan wat voor dakdekkersklus er moet gebeuren en we matchen je met het juiste dakdekkersbedrijf dat beschikbaar is op een tijd die jou uitkomt. Zo helpt MyGo je gratis en vrijblijvend aan een geschikte lokale dakdekker voor jouw werkzaamheid.

MyGo’s dakdekkers zijn er voor alle soorten werkzaamheden op en rond het dak. Van bitumen of EPDM dakbedekking plaatsen tot een dak repareren of een dak onderhouden. Heb je met spoed buiten werktijden een dakdekker nodig, bijvoorbeeld omdat je dakschade of daklekkage hebt door een storm? Ook hiermee helpt MyGo je graag.

Doordat MyGo over gedetailleerde informatie beschikt van dakdekkers, kunnen we je matchen met de ideale dakspecialist. Denk bijvoorbeeld aan openingstijden, specialiteiten, spoeddiensten, betalingsmogelijkheden, of het dakdekkersbedrijf wel of geen voorrijkosten berekend. Je kunt kiezen tussen bellen of online contact. Wil je eerst meer informatie of gelijk een afspraak inplannen.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Wat kost een dakdekker, in 2023?

De kosten van dakdekkers zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort werkzaamheid ze verrichten. De uurtarieven liggen gemiddeld tussen €35 en €50 per uur. Dakdekkers laten hun tarieven vaak afhangen van de grootte van de klus, hun ervaring, hun reputatie, en voor een groot deel natuurlijk door de kosten die ze maken. Zo zullen grotere dakbedrijven meer kosten maken voor bijvoorbeeld kwaliteitsmanagement, certificering of eventuele keurmerken. In die gevallen biedt een hogere prijs dan ook meer garantie op kwaliteit.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Hoe vind ik een goede dakdekker voor mijn klus?

Je kunt op onderzoek uit gaan en een aantal dakdekkers benaderen met de vragen die voor jou belangrijk zijn om uit te zoeken wie bij jouw klus past en daarvoor ook beschikbaar is. Een goed en gemakkelijk alternatief is om daarvoor de MyGo Matchmaker te gebruiken. Die is namelijk gespecialiseerd en getraind daarin. Juist omdat het best tijdrovend en intensief kan zijn om een dakdekker bij jouw behoeften en wensen te vinden, heeft MyGo zich daarin gespecialiseerd. Daardoor is onze Matchmaker in staat om je eenvoudig en snel te matchen met de best bij jouw wensen passende dakspecialist bij jou in de buurt.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Dakdekker vervangt dakpannen

Diensten dakdekker in Sassenheim

Kijk hieronder als je meer informatie wilt over onze specifieke diensten: Lekkage opsporen dak Dakreparatie door windstoten

Afwerken dakrand Plaatsen pannendak Onderhoud dak

Aanleggen dakbedekking Plat dak renoveren Voor informatie over alle diensten kun je terecht op onze dienstenpagina.

Diensten dakdekker Sassenheim

Onderstaande tabel toont veelvoorkomende werkzaamheden van dakdekkers. Nog meer werkzaamheden vind je op onze diensten pagina

Dakdekker diensten  Dakdekker diensten
Dak vervangen Dakgoot reparatie
Dakrenovatie Dakgoot vervangen
Dakpannen reinigen Dakgoot reinigen
Dakpannen coaten Dakgoot plaatsen
Dakpannen impregneren Regenpijp vervangen
Lekkage dak EPDM leggen
Lekkage dakkapel Lichtkoepel plaatsen
Lekkage plat dak Stormschade dak repareren

Dakdekker legt bitumen dakbedekking

Extra opties bij dakwerk in Sassenheim

Een dakdekkersbedrijf biedt veel extra opties voor aan of op je dak. Wat veelal gekozen wordt als extra opties voor een dak zijn: Zonnepanelen geven elektriciteit door middel van zonlicht, tevens kun je ze aansluiten op een zonneboiler waardoor je veel gas bespaart.

Een daktuin en dakterras is mogelijk als je kiest voor een gebruiksdak. Een luchtzuiverend dak maakt schadelijke stoffen onschadelijk en hierdoor verbetert de luchtkwaliteit in je nabije omgeving. Met lichtkoepels krijg je een ruime en lichte omgeving.

Een dakraam laat natuurlijk licht binnen op de bovenste verdieping. Je kunt valbeveiliging laten installeren op je dak, daarnaast kunnen je dakramen of lichtkoepels ook beveiligd worden. Een hemelwaterafvoer systeem zorgt ervoor dat regenwater wordt afgevoerd.

Direct de best passende dakdekker in Sassenheim?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

Dakdekkers: waarop moet je letten?

Dakdekkersbedrijven in Sassenheim kunnen vergeleken worden door te letten op de specialisaties en ervaring van het bedrijf plus de eventuele keurmerken. Als een dakdekker veel ervaring heeft kan hij ook ingewikkeldere klussen doen. Hiervoor zal hij echter wel meer rekenen per uur. Als je een makkelijkere klus hebt kun je daarom kiezen voor een beginnende dakdekker om te besparen op de kosten.

Je hebt een gespecialiseerde dakdekker nodig voor het bijvoorbeeld het leggen van riet. Als een dakdekker een keurmerk heeft dan levert hij werk van hoge kwaliteit. Een dakdekker zal aan strenge kwaliteitseisen voldoen wanneer hij over het KOMO-keurmerk beschikt.

Een dakdekkersbedrijf die het Dakmerk keurmerk heeft voldoet aan zeer strenge eisen op het gebied van dakwerk met bitumen en kunstof. Wil je zeker zijn van uitstekend werk en goede service? Kies dan voor een dakdekker met het NDA-keurmerk. Vaak betaal je voor een dakdekker in de Randstad 5 tot 10 euro meer per uur.

Te herstellen daklekkage na stormschade

Bespaartips voor een voordelige dakdekker in Sassenheim

Veelal kun je korting ontvangen als je klussen combineert of met de buren tegelijk laat doen. / Door zelf materialen aan- en af te voeren ben je minder geld kwijt aan de dakdekker. / Je kunt een onderhoudscontract afsluiten met een vakman, je betaalt dan relatief veel minder voor onderhoud aan je dak.

Dakdekkers kunnen efficiënter werken en je zult kosten besparen als je ervoor zorgt dat je dak goed bereikbaar is. / Voor sommige dakwerken krijg je btw korting en betaal je slechts 9% btw in plaats van 21%. / Wil je weten of jouw gemeentes subsidies aanbiedt voor specifieke dakwerken? Kijk dan op energiesubsidiewijzer.nl.

Het is verstandig om een dakdekkersbedrijf te kiezen met een garantietermijn. / Via de Matchmaker bespaar je op de voorrijkosten doordat je een lokale dakdekker vindt. / Via de Matchmaker van MyGo kun je offertes vergelijken om zo kosten te besparen.

Snel een dakdekker in Sassenheim nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.

MyGo helpt je graag aan de beste dakdekker in Sassenheim

MyGo heeft een landelijk netwerk van dakdekkers en andere vakspecialisten. Zo hebben we altijd de juiste specialist voor je klaarstaan. Met de Matchmaker vinden we altijd het meeste geschikte dakdekkersbedrijf voor jou.

Je kiest zelf hoe je contact zoekt met een dakdekker in Sassenheim. Je kunt meteen een afspraak inplannen. Liever bellen? Bel 085 106 1600. Ook kun je teruggebeld worden of eerst offertes aanvragen bij het dakdekkersbedrijf.

MyGo helpt je graag, gratis en vrijblijvend. De MyGo Matchmaker is bovendien 24/7 te gebruiken. Je kunt daarom gerust in je eigen tijd een keer de Matchmaker uittesten.