Terug naar diensten
Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

Er komt steeds meer vraag naar bedrijfstuinen. Niet zo vreemd, want vanuit de Rijksoverheid worden meer en meer eisen gesteld rondom klimaat, groenvisies en hergebruik. Ontwikkelaars van de nieuwbouwpanden zijn derhalve verplicht om een eigen groenvisie op te nemen in de ontwikkeling van bedrijfspanden. Een juist aangelegde bedrijfstuin is in geen geval een gewone tuin. Een bedrijfstuin moet de identiteit en positionering van het bedrijf uitstralen. Een perfecte bedrijfstuin bevat dan ook het DNA van de organisatie. Bij de aanleg van een bedrijfstuin spelen natuurlijk algemene zaken een rol, zoals omvang, wél of geen parkeerfaciliteiten, gebruik en budget. Ook is het verstandig om na te denken over de uitstraling, positionering, identiteit en het imago. Zo kun je van je bedrijfstuin een verlengstuk maken van de bedrijfsstrategie.

Direct een hovenier nodig?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Bedrijfstuin aanleggen

Voor de aanleg van een bedrijfstuin is het zinvol om tevens na te denken over de behoeften van het personeel, en de klimaat-adaptieve functie van de tuin. Door slim in te spelen op het gebruik van materialen is het bijvoorbeeld mogelijk om de CO-2 uitstoot te reduceren, waar het bedrijf mogelijk weer fiscale voordelen van kan genieten. Of door op een slimme wijze het hemelwater op te vangen, door middel van een wadi. Er zijn mogelijkheden te over.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste hovenier in jouw omgeving.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

Bedrijfstuin onderhoud

Een bedrijfstuin met veel levende elementen moet zo af en toe ook onderhouden worden. Hiervoor kun je een onderhoudsploeg inhuren die bedrijfstuinen op reguliere basis onderhouden. Na verloop van tijd zal de tuin ook kleine herstelwerkzaamheden nodig hebben. Ook hiervoor kun je een hovenier inschakelen. Een gespecialiseerde vakman denkt hierover graag met u mee, onafhankelijk van de ruimte of het maximale budget voor het onderhoud aan de bedrijfstuin. Via de MyGo Matchmaker komt u snel en eenvoudig in contact met een beschikbare hovenier.

Snel een hovenier in jouw omgeving nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.