Terug naar diensten
Onderhoudscontract Dak

Onderhoudscontract Dak

Afhankelijk van je dakbedekking kan het handig zijn om een onderhoudscontract af te sluiten. Heb je bijvoorbeeld een rieten dak in een schaduwachtige omgeving? Dan is periodiek dak onderhoud zeker geen overbodige luxe. Een rieten dak is een dure investering en daar wil je lang van kunnen genieten. Met een onderhoudscontract kan jouw dakdekker meermaals per jaar polshoogte komen nemen met een dak inspectie. Op die manier ontdek je beschadigingen op tijd en zijn reparaties vaak minimaal. Als je een wond laat etteren, wordt het er immers niet beter op. 

Onderhoudscontract dak: kosten

Een onderhoudscontract kun je persoonlijk met je dakdekker opstellen. Jouw eisen zullen dan ook de hoogte van het tarief beïnvloeden. Als je afspreekt dat er 4 keer per jaar een dak inspectie is, zal dat natuurlijk duurder zijn dan 1 of 2 keer per jaar. Gemiddeld liggen de kosten van een onderhoudscontract tussen de 100 en 200 euro op jaarbasis. Dat lijkt misschien veel als je tijdens dat jaar geen enkele problemen hebt met je dak, maar mocht er een probleem optreden ben je alsnog een stuk duurder uit met incidenteel dak onderhoud.

Onderhoudscontract dak: vergelijken

Met een onderhoudscontract verplicht je je natuurlijk tot het maken van een jaarlijkse betaling. Dat is geen enkel probleem, maar dan wil je wel zeker weten dat je een goed contract hebt. Bij MyGo kun je meer informatie opvragen en door verschillende offertes de contracten met elkaar vergelijken. Op deze manier voorkom je fouten en stel je een voordelig contract samen. Vind snel en gemakkelijk via de Matchmaker dakdekkers bij jou in de buurt. Of telefonisch via: 085 - 432 00 32