Direct hulp
Terug naar diensten
Zwembad aanleggen

Zwembad aanleggen

Denk je erover na om een zwembad aan te leggen? Het is belangrijk om goed te kijken naar de verschillende mogelijkheden, zodat je een goede keuze maakt. Er zijn talloze opties en deze klus is daardoor altijd maatwerk. Dit maakt het lastig om zo te bepalen welke optie voor jou het beste is. Onze hoveniers beschikken over de juiste informatie en kunnen je vakkundig adviseren over alle soorten en maten zwembaden. Wil je bijvoorbeeld een skimmer- of overloopbad? En van welke materialen kan je het beste gebruik maken? Deze en andere vragen kunnen beantwoord worden door de specialisten van MyGo.

Zwembad aanleggen in tuin

Een zwembad in de tuin is voor veel mensen een droom; heerlijk dobberen en genieten van een welverdiende duik na een hete zomerdag. Gelukkig zijn dromen er ook om werkelijkheid te worden en kunnen wij jou helpen om dit te verwezenlijken. Het is allereerst belangrijk om te kijken naar de ruimte die je beschikbaar kan en wilt stellen voor een zwembad. Wil je er bijvoorbeeld een terras of pool house bij? Ook de ligging moet zorgvuldig uitgekozen worden. Dit kan bijdragen aan een lager energieverbruik. Ideaal is een beschutte, zonnige plek zonder een bladverliezende boom in de buurt. Verder kan je een zwembad aanleggen op alle soorten ondergrond, maar de voorbereidingstijd zal per type verschillen. Mocht een zwembad toch te groot zijn dan is een zwemvijver misschien nog een oplossing.

Zwembad aanleggen kosten

Doordat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn bij het aanleggen van een zwembad, is het lastig te zeggen wat dit gaat kosten. Dat is afhankelijk van jouw specifieke wensen in bijvoorbeeld de grootte, het soort zwembad, het benodigde materiaal en de ondergrond waarin je het zwembad wilt aanleggen. De gemiddelde prijs voor een relatief klein zwembad ligt tussen de 22.000 en 29.000 euro. Daarna lopen de prijzen op en moet je denken aan prijzen tussen de 60.000 en 100.000 euro. Als je precies wilt weten wat jouw zwembad gaat kosten, laat je dan informeren door een van de vakmannen van Mygo. Vind een vakman bij jou in de buurt via de Matchmaker, of bel direct naar: 085 106 1600!