Loodgieter Amsterdam

Een loodgieter nodig in Amsterdam?

Via MyGo vind je snel, eenvoudig en geheel gratis de loodgieter uit Amsterdam die het beste past bij jouw klus en wensen.

Vertel ons wat je zoekt, en MyGo biedt jou een overzicht met de beste locale specialisten die jou kunnen helpen. Vervolgens kun je zelf bepalen wat je wilt doen:

 • Wil je direct bellen met de loodgieter uit Amsterdam die jou geschikt lijkt, bijvoorbeeld om wat vragen te stellen of om direct een afspraak te maken?
 • Wil je eerst een offerte aanvragen om precies te weten waar jij aan toe bent?
 • Wil je meerdere offertes aanvragen zodat je de prijzen van verschillende loodgieters uit Amsterdam kunt vergelijken?
 • Wil je per email een aanvraag doen?

MyGo helpt je precies zo als jij het wilt.

Onze MyGo Matchmaker is 24/7 beschikbaar. Vul hierin in waarnaar je op zoek bent en in welke plaats je woont en je ontvangt direct een overzicht met geschikte vakmensen voor jouw klus. Ook bij spoedgevallen vindt de Matchmaker snel de beste loodgieter voor je, gratis en vrijblijvend.

Hieronder vind je alle informatie over de diensten en de kosten van onze loodgieters uit Amsterdam.

Diensten loodgieter Amsterdam

Onze loodgieters uit Amsterdam kunnen je helpen met de volgende werkzaamheden:

 • Verhelpen lekkage. Lekkage moet vaak met spoed verholpen worden. De loodgieters uit Amsterdam van MyGo komen direct ter plaatse om jouw lekkage op te lossen. Hierbij zorgt de loodgieter meteen dat het probleem wordt opgelost, zodat er niet opnieuw lekkage ontstaat.

 • Lekdetectie. Soms is het niet duidelijk waar de lek precies zit. Dan moet de loodgieter een lekdetectie uitvoeren met speciale apparatuur.

 • Ontstoppen afvoer. Een ontstopte afvoer is niet prettig en moet zo snel mogelijk ontstopt worden. Onze loodgieters uit Amsterdam zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van de afvoer, de wc, de douche en de gootsteen.

 • Onderhoud cv ketel. Een cv ketel moet regelmatig worden onderhouden. De ketel wordt dan gecontroleerd en onderhouden zodat deze optimaal blijft werken. We raden aan om je cv ketel één keer per jaar of twee jaar te laten onderhouden door één van onze gespecialiseerde loodgieters.

 • Riool ontstoppen. Een verstopt riool kun je niet altijd zelf ontstoppen, omdat hier vaak speciale apparatuur voor nodig is. Bel daarom direct een ervaren loodgieter uit Amsterdam via de MyGo Matchmaker.

 • Dakgoot repareren. Een dakgoot kan beschadigd raken door weer en wind of een verstopping van vuil en bladeren. In zulke gevallen moet de dakgoot worden gerepareerd. Dit kun je laten doen door één van onze professionele loodgieters.

 • Andere loodgietersklus? MyGo matcht je met een geschikte gekwalificeerde loodgieter.

Onze loodgieters uit Amsterdam zijn ook gespecialiseerd in toilet renovatie en badkamer renovatie. Daarnaast kun je een loodgieter inschakelen voor het aanleggen van de centrale verwarming of vloerverwarming.

loodgieter onderhoud cv ketel

Afbeelding 1: Een Amsterdamse loodgieter bezig met onderhoud van een cv ketel. 

Kosten loodgieter Amsterdam

Het inschakelen van een loodgieter kost gemiddeld zo’n 40 tot 60 euro per uur. Hier zitten zowel de arbeidskosten als de voorrijkosten en de kosten voor de materialen al bij. Hoeveel je betaalt voor een klus hangt dus af van de duur van de klus. Voor een spoedsituatie buiten werktijden betaal je vaak een meerprijs van 25 euro. Onderstaande tabel toont de gemiddelde kosten van een loodgieter in Amsterdam.

Tabel: Kosten diensten loodgieter Amsterdam

Dienst

Minimum kosten

Gemiddelde kosten 

Maximum kosten

Verhelpen lekkage

75

100

300

Lekdetectie

50

75

400

Ontstoppen afvoer

70

95

120

Onderhoud cv ketel

60

80

100

Riool ontstoppen

130

150

170

Dakgoot repareren

125

150

175

Je kunt onze loodgieters over het algemeen achteraf betalen. Vind je het handiger om direct mobiel te pinnen? Geef dit dan aan, dan matchen we je met een geschikte loodgieter.

De beste loodgieter uit Amsterdam vind je met MyGo

MyGo heeft connecties met professionele vakmensen met alle specialisaties. Zo kunnen wij je altijd linken aan een geschikte specialist. Uiteraard werken wij alleen met ervaren en gekwalificeerde professionals, zodat je verzekerd bent van een goede kwaliteit. Door ons ruime aanbod kunnen we je altijd een overzicht bieden van meerdere specialisten.

Onze diensten zijn geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast en kunt gratis offertes aanvragen. Zo kun je alle mogelijkheden en prijzen bekijken van onze loodgieters uit Amsterdam, zodat je eenvoudig de beste loodgieter vindt.

Loodgieters werkzaam in Amsterdam en omstreken

MyGo werkt samen met de beste loodgieters uit Amsterdam en omstreken. Via de MyGo Matchmaker ontvang je direct een overzicht met ervaren vakspecialisten van Hoofddorp tot Monnickendam en van IJmuiden tot Weesp.