Betrouwbare loodgieters in Breda

Maak je match nóg beter

Geef aan welke klus je loodgieter moet doen

Radiator installeren Gaslek opsporen Kraan installeren Gasleiding aanleggen Waterleiding aanleggen Badkamer installeren Sanitair installeren Lekkage badkamer verhelpen Lekkage plafond repareren Lekkage radiator opsporen Sanibroyeur plaatsen Toon meer keuzes voor Loodgieter
Logo van AE Allround Bedrijf

AE Allround Bedrijf

  • Beschikbaarheid onbekend
  • Ook werkzaam in Breda
  • Hoofdvestiging Dordrecht
Logo van Loodgietersdirect.nu

Loodgietersdirect.nu

5 reviews
  • Beschikbaarheid onbekend
  • 24/7 Bereikbaar!
  • Hoofdvestiging 's-Gravenhage

Heb je een loodgieter in Breda nodig?

Een gekwalificeerde loodgieter in Breda vind je handig en snel met MyGo. Via de Matchmaker krijg je 24/7 de gegevens van geschikte loodgieters in Breda. Hoe en wanneer je contact zoekt bepaal je helemaal zelf, bijvoorbeeld telefonisch of online.

Op deze manier kom je in contact met een passende loodgieter in Breda. Tevens kun je de loodgieter bellen of mailen voor extra informatie. Je kunt de MyGo Matchmaker 24/7 volledig gratis en vrijblijvend gebruiken.

Veelgestelde vragen

Waarmee kan een loodgieter mij helpen?

Het woord loodgieter komt uit de tijd dat er nog lood in leidingen werd verwerkt, dit is anno 2023 niet meer het geval. Een loodgieter is in de basis dan ook een specialist op het gebied van leidingwerk. De loodgieter installeert en repareert de watertoevoer in jouw woning. Je kunt een loodgieter onder andere inschakelen voor het plaatsen van leidingwerk voor de badkamer of het repareren van een waterlekkage. Doordat het werk veel raakvlak heeft met andere klussen zijn loodgieters vaak breed inzetbaar. Veel loodgieters werken bijvoorbeeld ook met gasleidingen, riolering en verwarming. Dit is niet bij elke loodgieter het geval.

Hoeveel kost het inschakelen van een Loodgieter in 2023?

De kosten van het inschakelen van een loodgieter variëren vaak per specifieke opdracht. Gemiddeld hanteert een loodgieter een uurtarief tussen de €50 en €75 euro per uur, maar omdat veel loodgieters ZZP’er zijn en het soms om zeer specialistisch werk gaat zoals gasleidingen, kan dit soms hoger uitvallen. Houd er ook rekening mee dat net als veel andere vakmensen loodgieters vaak voorrijkosten doorrekenen aan de klant. Het is dus aan te raden om een prijsindicatie bij spoedgevallen of een offerte bij projectmatige klussen te vragen bij de vakman.

Hoe vind ik een goede loodgieter?

Een goede en betrouwbare loodgieter vind je door te letten op een aantal zaken. Zo wordt er vaak een hoop duidelijk door te letten op keurmerken, certificeringen en natuurlijk reviews van anderen. Het uitzoeken hiervan kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Gelukkig hanteert MyGo een strenge selectie op loodgieters die op onze site worden vertoond. Zo ben jij verzekerd van kwaliteit, snelle hulp en eerlijke prijzen.

Loodgieter nodig in een huurwoning?

Wanneer je een loodgieter nodig hebt voor problemen in je huurwoning is het verstandig te controleren of de woningcorporatie of verhuurder afspraken heeft met een bedrijf. Wanneer dit zo is, is het verstandig de inzet van een loodgieter via de verhuurder te regelen.

Wil je telefonisch contact met MyGo? MyGo is telefonisch bereikbaar binnen kantooruren op 085 106 1600. Scroll verder voor de populairste diensten en de kosten van loodgieters in Breda.

Diensten loodgieter in Breda

Kraan, waterleiding en gas

Lekkende kraan repareren Gaslekkage
Kraan vervangen Gasleiding aanleggen
Waterleiding repareren Gasleiding verleggen
Waterleiding gesprongen Gasleiding afpersen
Waterleiding afpersen Gasfornuis aansluiten
Leiding verleggen Gasleiding vervangen
Afdoppen waterleiding  
Buitenkraan aanleggen  

Toilet

WC reparatie Lekkage toilet
WC ontstoppen WC loopt door

Afvoer en diversen

Gootsteen ontstoppen Lekkage badkamer
Afvoer ontstoppen Lekkage plafond
Afvoer aanleggen Regenpijp repareren

Veelgevraagde werkzaamheden voor loodgieters in Breda zijn de volgende: Onze loodgieters hebben veel ervaring met het repareren van WC's. Leidingen verleggen is een geschikte klus voor een loodgieter.

Het is essentieel om een verstopt riool direct te laten oplossen door een loodgieter. Een lekkende kraan is erg vervelend en kan worden verholpen door onze loodgieters. Zie je niet waar het lek zit? Laat dan een loodgieter een lekdetectie uitvoeren.

Een loodgieter zorgt ervoor dat de gasleiding veilig vervangen wordt. De Matchmaker is ook voor andere loodgietersdiensten te gebruiken. Tevens kun je bij onze loodgieters terecht om vloerverwarming of cv aan te leggen of een badkamer of toilet te vernieuwen.

Loodgieter ontstopt een gootsteen

Direct de best passende loodgieter in Breda?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

MyGo matcht je met de best passende loodgieter in Breda

MyGo werkt samen met ervaren vakmensen van alle specialisaties. We hebben dus altijd een geschikte vakspecialist voor je. Doordat we enkel met gekwalificeerde vakspecialisten samenwerken verzekeren we je de beste kwaliteit.

Onze Matchmaker matcht jou met passende loodgieters voor elke werkzaamheid, zoals een toilet ontstoppen of lekdetectie. Door onze gedetailleerde informatie over loodgieters helpen we je snel aan de beste specialist. We bieden je zes opties, bijvoorbeeld het aanvragen van offertes of het plannen van een afspraak.

We kunnen je telefonisch helpen of online. Je hebt geen verplichtingen, dus je kunt wanneer het jou uitkomt de beste vakspecialist kiezen. MyGo heeft een netwerk van loodgieters en vele andere vakmensen. Zo helpt MyGo je met iedere werkzaamheid in en om de woning.

Snel een loodgieter in Breda nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.