Top 3 loodgieters werkzaam in Den Haag

Best beschikbare match
Logo van All Heating

All Heating

 • Nu beschikbaar
 • Ervaren personeel!
 • Hoofdvestiging Rijswijk
Logo van N.E.G. Service en installatie

N.E.G. Service en installatie

 • Nu beschikbaar
 • Ook werkzaam in Den Haag
 • Hoofdvestiging Amsterdam
Logo van ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud

 • Nu beschikbaar
 • Snelle hulp bij verstoppingen
 • Hoofdvestiging 's Gravenhage
De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!
 
Maak de match nóg beter

Geef aan welke klus je loodgieter moet doen

Radiator installeren Gaslek opsporen Kraan installeren Gasleiding aanleggen Waterleiding aanleggen Badkamer installeren Sanitair installeren Lekkage badkamer verhelpen Lekkage plafond repareren Lekkage radiator opsporen Sanibroyeur plaatsen Toon meer keuzes voor Loodgieter

Heb je een loodgieter nodig in Den Haag?

Met behulp van MyGo vind je snel, gratis en geheel vrijblijvende de beste loodgieter uit Den Haag die het beste past bij jouw wensen en jouw specifieke klus.

De MyGo Matchmaker is 24/7 beschikbaar. Je kunt dus direct een afspraak met een loodgieter uit Den Haag inplannen. Je krijgt via de Matchmaker meteen een handig overzicht van de meest geschikte loodgieters voor jouw klus uit Den Haag. Liever telefonisch direct een afspraak inplannen of een vraag stellen? Wil je liever, voordat je loodgieter kiest, eerst meerdere prijzen vergelijken? Vraag dan geheel vrijblijvend en gratis meerdere offertes aan bij verschillende loodgieters. Liever meteen telefonisch contact met MyGo? Bel dan gratis met 085 106 1600. Onze klantenservice staat voor je klaar.

Op deze pagina vind je alle informatie over de kosten en diensten van de loodgieters van MyGo in Den Haag.

Diensten loodgieter Den Haag

De ervaren en vakkundige loodgieters van MyGo uit Den Haag helpen je graag zorgvuldig en efficiënt met jouw klus. De loodgieters zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

 • Lekkage oplossen. Vermoed je dat je een lekkage in huis hebt? Om grotere schade te voorkomen is het zaak om zo snel mogelijk de lekkage te laten fixen. Zoek daarom snel een geschikte loodgieter in Den Haag met behulp van de MyGo Matchmaker.
 • Verstopping oplossen. Een verstopte afvoer of riool is tevens een probleem dat vaak met spoed opgelost moet worden. De loodgieters van MyGo hebben ervaring met het ontstoppen van bijvoorbeeld de gootsteen, het toilet of het doucheputje.
 • Cv-ketel onderhoud. Heb je een kapotte CV-ketel of geeft je CV-ketel een storing aan? Schakel dan een loodgieter in via MyGo.
 • Dakgoot repareren. Je dakgoot kan snel verstopt raken door modder of door bladeren. Ook kan een dakgoot beschadigt raken door het worden. Een loodgieter kan dit probleem voor je oplossen door middel van speciale apparatuur.
 • Lekdetectie. Heb je een lekkage maar weet je niet waar het lek zit? Onze loodgieters helpen je snel met het vinden en repareren van het lek.
 • Andere loodgietersklus? De MyGo Matchmaker matcht je met de meest geschikte loodgieter voor jouw klus.

Naast deze werkzaamheden kan een loodgieter van MyGo je ook helpen bij badkamer renovatie of toilet renovatie. Ook kan een loodgieter je helpen met vloerverwarming aanleggen of met centrale verwarming aanleggen.

Heb je een loodgieter in Den Haag nodig?

Afbeelding 1: Een buitenkraan aangelegd door een loodgieter in Den Haag

Kosten loodgieter Den Haag

De prijs van een loodgieter in Den Haag hangt af van jouw specifieke klus. De gemiddelde arbeidskosten van een loodgieter liggen tussen de 40 en 60 euro per uur. Heb je met spoed een loodgieter nodig buiten de reguliere werktijden of in het weekend? Dan je betaal je doorgaans een meerprijs van ongeveer 25 euro per uur. In onderstaande schema zie je de gemiddelde kosten van een loodgieter in Den Haag. Deze kosten zijn inclusief arbeidskosten, voorrijkosten en materiaalkosten.

Dienst

Minimum kosten

Gemiddelde kosten

Maximum kosten

Lekkage oplossen

75

100

300

Verstoppingen oplossen

70

125

170

Cv-ketel onderhoud

60

80

100

Dakgoot repareren

125

150

175

Lekdetectie

50

75

400

De meeste loodgieters kun je achteraf betalen nadat de klus geklaard is. Wil je liever mobiel pinnen? Dan matcht MyGo je met die loodgieters waarbij dat mogelijk is.

De beste loodgieter in Den Haag vind je met MyGo

MyGo heeft een uitgebreid netwerk met ervaren en vakkundige en ervaren specialisten. MyGo kan je hierdoor op een unieke manier matchen met die specialisten die het beste passen bij jouw specifieke wensen en jouw specifieke klus.

Doordat we een ruim aanbod hebben kunnen we je een praktisch overzicht geven van de meest geschikte loodgieters voor jouw klus. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit. Je kunt via de MyGo gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes opvragen en in alle rust de opties en prijzen van de verschillende loodgieters in Den Haag vergelijken. Op deze manier kun je die loodgieter kiezen die het beste voldoet aan jouw wensen.

Loodgieters werkzaam in Den Haag en omstreken

MyGo werkt nauw samen met de beste specialisten uit Den Haag en omstreken. Met behulp van de MyGo Matchmaker bieden we je een duidelijk overzicht van vakmensen van Wassenaar tot Zoetermeer en van Delft tot Naaldwijk.Heb je een loodgieter in Den Haag nodig?

Via MyGo word je handig en vlug gematcht met de meest geschikte loodgieter in Den Haag. Je ontvangt 24/7 de gegevens van geschikte loodgieters in Den Haag met de Matchmaker. Wanneer en hoe je contact opneemt bepaal je zelf, bijvoorbeeld online of per telefoon.

Direct een loodgieter in Den Haag?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Zo kom je eenvoudig in contact met een loodgieter in Den Haag die bij jouw dienst past. Het is mogelijk om voor meer informatie de loodgieter te bellen of te mailen. Je kunt 24/7 gebruik maken van de Matchmaker, gratis en vrijblijvend.

Heb je liever via de telefoon contact met MyGo? Dan kun je ons bellen via 085 106 1600. Wil je meer informatie over de werkzaamheden en kosten van loodgieters in Den Haag? Scroll dan verder.

Diensten loodgieter in Den Haag

Kraan, waterleiding en gas

Lekkende kraan repareren Gaslekkage
Kraan vervangen Gasleiding aanleggen
Waterleiding repareren Gasleiding verleggen
Waterleiding gesprongen Gasleiding afpersen
Waterleiding afpersen Gasfornuis aansluiten
Leiding verleggen Gasleiding vervangen
Afdoppen waterleiding  
Buitenkraan aanleggen  

Toilet

WC reparatie Lekkage toilet
WC ontstoppen WC loopt door

Afvoer en diversen

Gootsteen ontstoppen Lekkage badkamer
Afvoer ontstoppen Lekkage plafond
Afvoer aanleggen Regenpijp repareren

Je kunt de volgende klussen uitbesteden aan een loodgieter in Den Haag: Voor de plaatsing van een waterontharder bieden wij gespecialiseerde loodgieters. Een loodgieter helpt je graag met het vervangen van een leiding.

Een verstopte afvoer kun je het beste laten oplossen door een deskundige loodgieter. Onze loodgieters verhelpen snel en efficiënt een lekkende kraan voor je. Een gaslek opsporen en verhelpen is essentieel om de risico's te vermijden.

MyGo's loodgieters zijn gekwalificeerd voor het aanleggen van een gasleiding. De Matchmaker matcht je ook met een passende loodgieter voor andere klussen. Daarnaast kun je onze loodgieters om advies vragen over een toilet of badkamer renovatie of het plaatsen van vloerverwarming of cv.

Heb je een loodgieter in Den Haag nodig?

Wat kost een loodgieter in Den Haag?

De kosten per uur voor een loodgieter in Den Haag bedragen meestal zo'n 40 tot 60 euro. Deze prijzen zijn exclusief mogelijke voorrijkosten en kosten voor materialen. Je betaalt vaak zo'n 25 euro extra voor spoedeisende situaties, vooral buiten standaard werkuren.

Kosten loodgieter per uur

Kosten per uur

Laag tarief

€ 40,00

Gemiddeld tarief

€ 50,00 tot € 60,00

Hoger tarief

meer dan € 60,00

De kosten worden bepaald door de duur van de werkzaamheid en de complexiteit van de werkzaamheid. Bij moeilijke werkzaamheden betaal je de loodgieter meestal wat extra. De kosten kunnen dus variëren. De prijzen van andere loodgietersdiensten vind je op onze tarievengids.

Bij diensten zonder spoed is het mogelijk om te besparen door eerst de kosten op te vragen en te vergelijken. Om snel en makkelijk voordelige loodgieters in Den Haag te vinden kun je onze MyGo Matchmaker proberen. Het is vaak mogelijk om direct mobiel te pinnen of later achteraf te betalen.

Met de MyGo Matchmaker vind je direct de beste loodgieter in Den Haag.

Klik op de Matchmaker of bel gratis 085 106 1600

MyGo matcht je met de best passende loodgieter in Den Haag

MyGo's vakmensen zijn allemaal ervaren en gecertificeerd. Om deze reden vinden we altijd een passende vakman of vakvrouw voor jouw klus. We werken alleen met gekwalificeerde deskundigen zodat je van goede kwaliteit verzekerd bent.

De MyGo Matchmaker kan je matchen met gecertificeerde loodgieters voor alle werkzaamheden, bijvoorbeeld een dakgoot repareren of een riool ontstoppen. We bieden altijd de juiste deskundige omdat we een groot netwerk van loodgieters hebben. Je krijgt bij ons zes opties, zoals een offerte opvragen of juist meteen een afspraak maken.

Je kiest zelf of je online of telefonisch contact wilt hebben. Je bent door de Matchmaker te gebruiken nergens toe verplicht. Je kunt dus zelf bepalen of en wanneer je een vakspecialist wilt contacteren. Ons netwerk bestaat uit loodgieters en vele andere beroepen. MyGo helpt je dus met iedere dienst in huis of tuin.

Snel een loodgieter in Den Haag nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.
Beste match
Logo van All Heating

All Heating

 • Nu beschikbaar
 • Ervaren personeel!
 • Hoofdvestiging Rijswijk

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan