Direct hulp
Je zocht op loodgieter in Dordrecht
MyGo Vakspecialisten
Loodgieters zijn in Dordrecht in trek. Daarom hebben veel bedrijven het druk. Jouw opdracht matchen we met al onze aangesloten bedrijven. Onze betrouwbare selectie van bedrijven, ontneemt je een hoop werk. Via onze match kunnen we je direct in contact brengen met een bedrijf in jouw omgeving dat tijd heeft én dat je werk kan uitvoeren.
Gratis een adviseur spreken?
Wil je iemand spreken om je verder te helpen? Max van MyGo staat voor je klaar!
We hebben een 100% match voor jou gevonden in Dordrecht!
Beste match
Loodgietersdirect.nu

Loodgietersdirect.nu

(5 reviews)
Gevestigd in 's-Gravenhage
24/7 Bereikbaar!
Nu geopend

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan


De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!


Maak je match nóg beter
Geef aan welke klus je loodgieter moet doen
Radiator installeren Gaslek opsporen Kraan installeren Gasleiding aanleggen Waterleiding aanleggen Badkamer installeren Sanitair installeren Lekkage badkamer verhelpen Lekkage plafond repareren Lekkage radiator opsporen Sanibroyeur plaatsen Toon meer keuzes voor Loodgieter

Andere loodgieters die je kunnen helpen in Dordrecht

Loodgieter Dordrecht

Heb je een loodgieter in Dordrecht nodig?

MyGo matcht je snel, gratis en vrijblijvend met de loodgieter uit Dordrecht die het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Geef aan wat je nodig hebt, en MyGo zegt je welke lokale vakmensen daarin gespecialiseerd zijn. Vervolgens kun je kiezen.

  • Wil je direct telefonisch contact, om bijvoorbeeld een prijs op te vragen? Of direct een afspraak te maken?
  • Of wil je liever eerst een of meerdere offertes opvragen?
  • Wil je op een ander moment teruggebeld worden?
  • Of wil je per email een aanvraag doen?

Je zegt het maar. MyGo helpt je op de manier die jij wilt.

De Matchmaker is 24/7 beschikbaar, zodat je ook bij spoedgevallen snel een geschikte vakspecialist vindt. Gratis en vrijblijvend.

Hieronder vind je alles over de diensten en kosten van onze loodgieters in Dordrecht.

Diensten loodgieter Dordrecht

De MyGo loodgieters in Dordrecht zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Lekdetectie. Vermoed je dat je lekkage hebt, maar weet je niet waar het lek zit? Onze loodgieters helpen je met het detecteren van de lek.

  • Verhelpen lekkage. Zodra je weet waar het lek zit, helpt de loodgieter je met het verhelpen ervan. Het probleem wordt bij de kiem aangepakt, zodat je niet opnieuw een lek krijgt.
  • Onderhoud cv ketel. Het is verstandig om één keer per jaar of twee jaar je cv ketel te laten onderhouden door een professionele loodgieter. Zo blijft de cv ketel optimaal werken en gaat deze langer mee.
  • Ontstoppen afvoer. Bij een verstopte afvoer, gootsteen, wc of doucheputje is het verstandig om een deskundige loodgieter in te schakelen om de afvoer te ontstoppen.
  • Repareren dakgoot. Een dakgoot kan gemakkelijk verstopt raken door vuil en bladeren of beschadigd raken door het weer. Je kunt een loodgieter inhuren om de dakgoot te repareren met speciale apparatuur.
  • Riool ontstoppen. Een verstopt riool kan veel viezigheid veroorzaken en het is daarom verstandig om dit zo snel mogelijk te laten ontstoppen door een geschikte loodgieter.
  • Andere loodgietersklus? MyGo matcht je met de gespecialiseerde loodgieter.

Naast de bovenstaande diensten kun je een loodgieter ook inschakelen voor een toilet renovatie en badkamer renovatie. Daarnaast kan een loodgieter nieuwe verwarming aanleggen, zoals de centrale verwarming of vloerverwarming.

Heb je een loodgieter in Dordrecht nodig?

Afbeelding 1: Loodgieter aan het werk met leidingen

Kosten loodgieter Dordrecht

De kosten van een loodgieter in Dordrecht hangen af van de klus. Gemiddeld zijn de arbeidskosten van een loodgieter zo’n 40 tot 60 euro per uur. Vraag je een loodgieter met spoed aan buiten werktijden? Dan betaal je vaak een meerprijs van ca. 25 euro. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde kosten van een loodgieter in Dordrecht. Deze kosten zijn inclusief de voorrijkosten, de arbeidskosten en de materialen.

Tabel Kosten diensten loodgieter Dordrecht

Dienst

Minimum kosten

Gemiddelde kosten

Maximum kosten

Lekdetectie

50

75

400

Verhelpen lekkage

75

100

300

Onderhoud cv ketel

60

80

100

Ontstoppen afvoer

70

95

120

Repareren dakgoot

125

150

175

Riool ontstoppen

130

150

170

Je kunt een loodgieter vaak achteraf betalen. Wil je liever mobiel pinnen? MyGo matcht je met loodgieters bij wie dat kan.

De beste loodgieter in Dordrecht vind je met MyGo

MyGo kent alle specialisaties van haar ervaren en professionele vakmensen. Daardoor kan MyGo je op unieke wijze matchen met die specialisten die alleen bij jouw wensen passen.

Door ons ruime aanbod kunnen wij je een praktisch overzicht bieden van geschikte specialisten voor jouw klus. Uiteraard werkt MyGo alleen met gekwalificeerde vakmensen, zodat je van kwaliteit verzekerd bent. Het gebruik van de Matchmaker is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt rustig de mogelijkheden en de prijzen van verschillende loodgieters in Dordrecht vergelijken. Zo kies je die loodgieter die het best bij jouw wensen past.

Loodgieters werkzaam in Dordrecht en omstreken

MyGo werkt samen met de beste specialisten uit Dordrecht en omstreken. Via de MyGo Matchmaker bieden we je een overzicht met vakmensen van Sliedrecht tot Moerdijk en van Drimmelen tot Barendrecht en Ridderkerk.