Direct hulp
Je zocht op loodgieter in Groningen
MyGo Vakspecialisten
Loodgieters zijn in Groningen in trek. Daarom hebben veel bedrijven het druk. Jouw opdracht matchen we met al onze aangesloten bedrijven. Onze betrouwbare selectie van bedrijven, ontneemt je een hoop werk. Via onze match kunnen we je direct in contact brengen met een bedrijf in jouw omgeving dat tijd heeft én dat je werk kan uitvoeren.
Gratis een adviseur spreken?
Wil je iemand spreken om je verder te helpen? Max van MyGo staat voor je klaar!
We hebben een 100% match voor jou gevonden in Groningen!
Beste match
Elsinga Installatietechniek

Elsinga Installatietechniek

(5 reviews)
Gevestigd in Groningen
Geen 9-5 mentaliteit
Nu geopend

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan


De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!


Maak je match nóg beter
Geef aan welke klus je loodgieter moet doen
Radiator installeren Gaslek opsporen Kraan installeren Gasleiding aanleggen Waterleiding aanleggen Badkamer installeren Sanitair installeren Lekkage badkamer verhelpen Lekkage plafond repareren Lekkage radiator opsporen Sanibroyeur plaatsen Toon meer keuzes voor Loodgieter

Andere loodgieters die je kunnen helpen in Groningen

Loodgieter Groningen

Heb je een loodgieter in Groningen nodig?

MyGo matcht je makkelijk en snel met een gecertificeerde loodgieter in Groningen. Ontvang 24/7 de contactgegevens van geschikte loodgieters in Groningen via de Matchmaker. Hoe en wanneer je contact zoekt bepaal je helemaal zelf, bijvoorbeeld telefonisch of online.

Direct een loodgieter in Groningen?

Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600

Zo kom je in contact met een loodgieter in Groningen die geschikt is voor jouw klus. Voor aanvullende informatie is het mogelijk om de loodgieter te bellen of te mailen. Je kunt de MyGo Matchmaker 24/7 volledig gratis en vrijblijvend gebruiken.

Heb je vragen aan MyGo? Ons telefoonnummer is 085 106 1600. In dit artikel vind je informatie over veelgevraagde werkzaamheden en kosten van loodgieters in Groningen.

Diensten loodgieter in Groningen

Kraan, waterleiding en gas

Lekkende kraan repareren Gaslekkage
Kraan vervangen Gasleiding aanleggen
Waterleiding repareren Gasleiding verleggen
Waterleiding gesprongen Gasleiding afpersen
Waterleiding afpersen Gasfornuis aansluiten
Leiding verleggen Gasleiding vervangen
Afdoppen waterleiding  
Buitenkraan aanleggen  

Toilet

WC reparatie Lekkage toilet
WC ontstoppen WC loopt door

Afvoer en diversen

Gootsteen ontstoppen Lekkage badkamer
Afvoer ontstoppen Lekkage plafond
Afvoer aanleggen Regenpijp repareren

Er zijn verschillende klussen waarmee loodgieters in Groningen je kunnen helpen: Bij ons vind je een gekwalificeerde loodgieter voor het monteren van een waterontharder. Leidingen verleggen is een geschikte klus voor een loodgieter.

Een beschadigde afvoer wordt snel gerepareerd door een loodgieter. Snel een cv lekkage verhelpen is essentieel om schimmels en waterschade te voorkomen. Zie je niet waar het lek zit? Laat dan een loodgieter een lekdetectie uitvoeren.

De gasleiding laat je veilig afpersen door één van onze loodgieters. Andere loodgietersdienst? De MyGo Matchmaker helpt je aan een geschikte loodgieter. Tevens kun je bij onze loodgieters terecht om vloerverwarming of cv aan te leggen of een badkamer of toilet te vernieuwen.

Loodgieter ontstopt een gootsteen

Wat kost een loodgieter in Groningen?

Loodgieters in Groningen vragen normaliter tussen de 40 en de 60 euro per uur. Die prijzen zijn exclusief de materiaalkosten en soms betaal je ook voorrijkosten. Voor een spoedklus buiten standaard werkuren bedragen de kosten meestal 25 euro extra.

Kosten loodgieter per uur

Uur tarief

Laag tarief € 40
Gemiddeld tarief € 50 - € 60
Hoger tarief € 60 en meer

Het bedrag is afhankelijk van de complexiteit van de dienst en de duur van de dienst. Je betaalt een loodgieter meestal extra wanneer de werkzaamheid lastig is uit te voeren. Daarom zijn de uiteindelijke kosten variabel. Door op onze tarievengids te klikken, vind je ook de prijzen van andere loodgietersklussen.

Is het geen spoedklus? Dan kan het voordelig zijn om eerst naar de kosten te vragen en deze te vergelijken. Om snel in contact te komen met voordelige loodgieters in Groningen kun je de Matchmaker proberen. Vaak is het mogelijk om ter plaatse mobiel te pinnen of later te betalen.

Direct de best passende loodgieter in Groningen?
Klik op de Matchmaker of bel 085 106 1600.

MyGo matcht je met de best passende loodgieter in Groningen

MyGo's netwerk bestaat uit deskundige vakspecialisten met alle kwalificaties. Daarom vinden we altijd een passende professional voor jouw klus. Doordat we enkel met gekwalificeerde vakspecialisten samenwerken verzekeren we je de beste kwaliteit.

MyGo's Matchmaker kan je matchen met loodgieters voor alle diensten, bijvoorbeeld lekkage opsporen of cv aanleggen. We matchen je altijd met een geschikte deskundige omdat we beschikken over de benodigde gegevens van vele loodgieters. We bieden je zes opties, bijvoorbeeld het aanvragen van offertes of het plannen van een afspraak.

We helpen je online of telefonisch. Met onze Matchmaker kun je rustig jouw specialist naar keuze contacteren en zit je nergens aan vast. MyGo heeft een netwerk van loodgieters en vele andere vakmensen. Zo helpt MyGo je met iedere werkzaamheid in en om de woning.

Snel een loodgieter in Groningen nodig?
Gebruik de MyGo Matchmaker, of bel gratis met 085 106 1600.