Loodgieter Hilversum

Heb je een loodgieter in Hilversum nodig?

Gebruik nu onze MyGo Matchmaker om snel, eenvoudig én geheel gratis aan de meest geschikte loodgieter uit Hilversum te komen.

De Matchmaker biedt het volgende:

 • Een overzicht van de beste gekwalificeerde specialisten bij jou in de buurt
 • De mogelijkheid om er direct één te bellen voor een afspraak (inclusief spoedservice)
 • De mogelijkheid om één of meerdere offertes aan te vragen en zo de prijzen te vergelijken
 • De mogelijkheid om onze deskundigen te mailen met vragen

De Matchmaker is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 085 106 1600.

Hieronder lees je alles over de meest voorkomende loodgieterswerkzaamheden en de kosten van loodgieters uit Hilversum

Diensten loodgieter in Hilversum

Onze loodgieters beschikken over alle nodige kwalificaties en specialisaties en kunnen je dus met alle klussen helpen. Hieronder staat een samenvatting van de meest voorkomende loodgietersklussen:

 • Riool ontstoppen. Het ontstoppen van een riool moet zorgvuldig gebeuren zodat er zo min mogelijk viezigheid ontstaat. Daarom kun je voor deze klus het beste een loodgieter inschakelen.
 • Ontstoppen afvoer. Tijdens het ontstoppen van de afvoer kun je de leidingen beschadigen als je onervaren bent. Daarom is het verstandig om hiervoor een deskundige in te schakelen. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van de afvoer, het toilet, het doucheputje en de gootsteen.
 • Verhelpen lekkage. Last van lekkage? Dan is het niet alleen van belang dat de lekkage zo snel mogelijk wordt verholpen, maar ook dat de oorzaak wordt opgespoord en verholpen. Onze loodgieters voeren deze klus zorgvuldig en efficiënt voor je uit.
 • Lekdetectie. Is het niet duidelijk waar de lek precies zit? Onze loodgieters uit Hilversum beschikken over speciale apparatuur waarmee ze de lek kunnen detecteren.
 • Repareren dakgoot. Een dakgoot kan beschadigd raken door weer en wind. Een loodgieter repareert jouw dakgoot snel en goed.
 • Onderhoud cv ketel. Het wordt aangeraden om minimaal één keer per twee jaar je cv ketel te laten onderhouden. Bij onze loodgieters kun je vaak een onderhoudscontract aangaan. Zo bespaar je op lange termijn flink op de kosten van cv ketel onderhoud.
 • Andere loodgietersklus? Ook voor andere klussen kun je terecht bij de Matchmaker of kun je ons bellen op 085 106 1600.

Uiteraard kunnen onze loodgieters je ook op andere manieren van dienst zijn. Ze kunnen je bijvoorbeeld adviseren en helpen tijdens een toilet renovatie of badkamer renovatie. Zo leggen ze bijvoorbeeld je leidingen aan en geven ze advies over waar je het sanitair het beste kunt plaatsen. Ook kunnen onze loodgieters uit Hilversum je helpen met het aanleggen van verwarming, bijvoorbeeld de centrale verwarming of vloerverwarming.

Heb je een loodgieter in Hilversum nodig?

Afbeelding 1: Het aanleggen van vloerverwarming door een loodgieter

Kosten loodgieter in Hilversum

Gemiddeld zijn de arbeidskosten van een loodgieter uit Hilversum zo’n 40 tot 60 euro per uur. Je betaalt echter meestal een totaalprijs voor de hele klus in plaats van de kosten per uur. Daarom vind je in de tabel een overzicht met de gemiddelde kosten van een loodgieter uit Hilversum voor de meest voorkomende loodgietersklussen. Deze prijzen zijn inclusief de voorrijkosten, de arbeidskosten en de materialen.

Tabel: Kosten diensten loodgieter Hilversum

Dienst

Minimum kosten

Gemiddelde kosten

Maximum kosten

Riool ontstoppen

130

150

170

Ontstoppen afvoer

70

95

120

Verhelpen lekkage

75

100

300

Lekdetectie

50

75

400

Repareren dakgoot

125

150

175

Onderhoud cv ketel

60

80

100

Heb je met spoed een loodgieter nodig? Dan rekent de loodgieter meestal een meerprijs van 25 euro. Ook wanneer je een loodgieter buiten zijn of haar normale werktijden inschakelt, betaal je een meerprijs. Vraag van tevoren hoeveel deze meerprijs bedraagt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Je kunt onze loodgieters vaak achteraf betalen. Ook is het steeds vaker mogelijk om direct te betalen door mobiel te pinnen. Wil je graag mobiel pinnen? Vraag dan van tevoren of dit mogelijk is.

Heb je een loodgieter in Hilversum nodig?

Afbeelding 1: Loodgieter repareert cv ketel

De beste loodgieter in Hilversum vind je met MyGo

MyGo beschikt over connecties met veel vakspecialisten in Nederland. Onze deskundigen bezitten alle specialisaties en kwalificaties die nodig zijn om jou te helpen met iedere klus. Daarom kunnen we altijd de perfecte specialist voor je vinden, waar je ook woont.

Gebruik nu de Matchmaker om een handig overzicht te ontvangen met de beste specialisten bij jou in de buurt. Allen zijn gekwalificeerd en ervaren, zodat ze je de beste kwaliteit kunnen garanderen. Je kunt er direct één bellen voor een afspraak, maar ook eerst één of meerdere offertes aanvragen. Zo kun je snel en gemakkelijk de prijzen van loodgieters uit Hilversum vergelijken.

Loodgieters werkzaam in Hilversum en omstreken

MyGo heeft een breed netwerk van specialisten uit heel Nederland. Onze deskundigen beschikken over alle specialisaties. Daarom kunnen we altijd een geschikte specialist voor je vinden in Hilversum en omstreken, van Kortenhoef tot Eemnes en van Ankeveen tot Soest.