Direct hulp
Je zocht op loodgieter in Rotterdam
MyGo Vakspecialisten
Loodgieters zijn in Rotterdam in trek. Daarom hebben veel bedrijven het druk. Jouw opdracht matchen we met al onze aangesloten bedrijven. Onze betrouwbare selectie van bedrijven, ontneemt je een hoop werk. Via onze match kunnen we je direct in contact brengen met een bedrijf in jouw omgeving dat tijd heeft én dat je werk kan uitvoeren.
Gratis een adviseur spreken?
Wil je iemand spreken om je verder te helpen? Max van MyGo staat voor je klaar!
We hebben een 100% match voor jou gevonden in Rotterdam!
Beste match
AE Allround Bedrijf

AE Allround Bedrijf

Gevestigd in Dordrecht
Ook werkzaam in Rotterdam
Nu geopend

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan


De Belofte van MyGo aan jou
Geselecteerde bedrijven met goede reviews
Direct zien of bedrijven beschikbaar zijn
Altijd een reactie op je aanvraag
Kom je er niet uit? Max van MyGo helpt!


Maak je match nóg beter
Geef aan welke klus je loodgieter moet doen
Radiator installeren Gaslek opsporen Kraan installeren Gasleiding aanleggen Waterleiding aanleggen Badkamer installeren Sanitair installeren Lekkage badkamer verhelpen Lekkage plafond repareren Lekkage radiator opsporen Sanibroyeur plaatsen Toon meer keuzes voor Loodgieter

Andere loodgieters die je kunnen helpen in Rotterdam

Loodgieter Rotterdam

Loodgieter in Rotterdam nodig?

Een loodgieter in Rotterdam vind je snel, gemakkelijk, gratis en vrijblijvend via de MyGo matchmaker. Daarnaast; wanneer je MyGo precies aangeeft wat voor klus je wilt laten uitvoeren, vertelt MyGo je welke Rotterdamse loodgieters preciés daarin gespecialiseerd zijn.

Wil je direct een afspraak maken met een loodgieter? Je kunt 24/7 gebruik maken van de MyGo Matchmaker. De Matchmaker toont je direct een overzicht van de beste loodgieters uit Rotterdam. Je kunt er direct één bellen om een afspraak te maken of om vragen te stellen. Wil je liever eerst prijzen vergelijken? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan bij verschillende loodgieters. Wil je liever telefonisch contact met MyGo? Onze klantenservice helpt je graag. Bel dan 085 106 1600.

Op deze pagina vind je alle informatie over de kosten en de diensten van MyGo’s loodgieters in Dordrecht.

Diensten loodgieter in Rotterdam

MyGo’s loodgieters uit Rotterdam helpen je efficiënt en zorgvuldig met de volgende werkzaamheden:

  • Riool ontstoppen. Een verstopt riool moet vaak met spoed opgelost worden. Gebruik daarom direct de MyGo Matchmaker om zo snel mogelijk een geschikte loodgieter te vinden.

  • Ontstoppen afvoer. Ook een verstopte afvoer kan veel narigheid met zich meebrengen. MyGo’s loodgieters uit Rotterdam hebben ervaring met het ontstoppen van doucheputjes, gootstenen, toiletten en andere onderdelen van de afvoer.

  • Verhelpen lekkage. Lekkage is erg vervelend en moet zo snel mogelijk verholpen worden, anders kan er schimmel ontstaan. Onze loodgieters verhelpen niet alleen de lekkage, maar zorgen er ook voor dat je in de toekomst niet nog eens lekkage krijgt, omdat ze het probleem grondig aanpakken.

  • Lekdetectie. Het is niet altijd zichtbaar waar de lek vandaan komt. In zulke gevallen kunnen onze loodgieters een lekdetectie uitvoeren met speciale apparatuur.

  • Repareren dakgoot. Dakgoten kunnen gemakkelijk beschadigd raken door weer en wind. Ook kunnen ze verstopt raken door vuil en bladeren. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het ontstoppen en repareren van dakgoten.

  • Onderhoud cv ketel. Het is verstandig om in ieder geval één keer per één of twee jaar je cv ketel te laten onderhouden. Onze loodgieters bieden grondig cv ketel onderhoud aan tegen een scherpe prijs.

  • Andere loodgietersklus? Door ons brede netwerk aan loodgieters kunnen wij je altijd aan een geschikte vakspecialist koppelen.

Ook kun je onze loodgieters inschakelen voor hulp bij een toilet renovatie en badkamer renovatie. Daarnaast zijn MyGo’s loodgieters uit Rotterdam ervaren met het aanleggen van de verwarming, zoals de centrale verwarming of vloerverwarming.

Heb je een loodgieter in Rotterdam nodig?

Afbeelding 1: Rotterdamse loodgieter repareert de vlotter van een toilet

Kosten loodgieter in Rotterdam in 2020

Een gekwalificeerde loodgieter vraagt meestal zo’n 40 tot 60 euro per uur voor zijn of haar diensten. De prijs van de klus hangt dus af van de duur ervan. Als je een loodgieter met spoed inschakelt buiten zijn of haar normale werktijden, betaal je vaak zo’n 25 euro extra. In onderstaande tabel zie je de gemiddelde kosten van een loodgieter uit Rotterdam. De kosten zijn inclusief de materialen, de voorrijkosten en de arbeidskosten.

Tabel: Kosten diensten loodgieter Rotterdam

Dienst

Minimum kosten

Gemiddelde kosten

Maximum kosten

Riool ontstoppen

130

150

170

Ontstoppen afvoer

70

95

120

Verhelpen lekkage

75

100

300

Lekdetectie

50

75

400

Repareren dakgoot

125

150

175

Onderhoud cv ketel

60

80

100

De meeste loodgieters kun je achteraf betalen. Ook is het bij veel loodgieters mogelijk om mobiel te pinnen. Mocht je graag mobiel willen pinnen, geef dit dan even door, dan matcht MyGo je met een geschikte loodgieter.

Heb je een loodgieter in Rotterdam nodig?

Afbeelding 2: Loodgieter uit Rotterdam verhelpt een verstopte afvoer

De beste loodgieter in Rotterdam vind je met MyGo

MyGo heeft een groot netwerk met ervaren en gekwalificeerde vakspecialisten. Daarom kan MyGo je altijd aan een geschikte vakman of –vrouw helpen.

Omdat wij een groot aanbod hebben, bieden wij je een overzicht met geschikte vakspecialisten voor jouw klus. Zo kun je zelf bepalen welke specialist het beste bij jouw wensen en budget past. We werken alleen met gekwalificeerde specialisten waarvan we weten dat ze kwaliteit leveren. De MyGo Matchmaker is geheel gratis en vrijblijvend. Zo kun je gemakkelijk de prijzen en mogelijkheden van loodgieters uit Rotterdam vergelijken. Al snel vind je zo een geschikte specialist voor jouw klus.

Heb je een loodgieter in Rotterdam nodig?

Afbeelding 3: Loodgieters uit Rotterdam kunnen je helpen met de aanleg van een buitenkraan  

Loodgieters werkzaam in Rotterdam en omstreken

MyGo werkt samen met loodgieters uit het hele land. Daarom kunnen wij je altijd linken aan een geschikte loodgieter. We hebben een ruim aanbod aan loodgieters uit Rotterdam en omstreken. Via MyGo kun je in aanraking komen met vakmensen van Rozenburg tot Zuidbroek en van Pijnacker tot Puttershoek.