Lekkage

Lekkage komt altijd ongewenst en kan vervelende problemen veroorzaken. Wanneer je last hebt van een lekkage, is MyGo een uitstekend startpunt om een snelle en goede oplossing te vinden. Bij MyGo vind je direct een beschikbare vakspecialist(e) bij jou in de buurt om de lekkage te verhelpen.

Je kunt de MyGo Matchmaker zowel telefonisch als online gebruiken.
Voor telefonisch, bel 085 106 1600. Voor online, klik op de Matchmaker knop

Op deze pagina vind je verwijzingen naar informatie over alle soorten van lekkage. Ook vind je verwijzingen naar onze pagina’s over gemiddelde kosten van het oplossen van lekkages.

We hopen dat je snel vindt wat je zoekt. Wanneer je wilt, kun je je bevindingen aan ons doorgeven via de feedback knop boven in het scherm. In dat geval hartelijk dank voor je feedback!

Inhoudsopgave

Lekkages opsporen

De eerste stap richting een oplossing is altijd weten waar het lek zich bevindt. Een loodgieter kan soms zelf ontdekken waar de lekkage zit, vanuit vakkennis en ervaring. Wanneer een lekkage niet met het blote oog valt te ontdekken, moet er een lekdetectie met specalistische apparatuur aan te pas komen.

Een lekdetectie wordt veelal vergoed vanuit een woonverzekering. Voor meer informatie over lekdetecties, de bijbehorende kosten en de verzekering kun je terecht op de pagina’s hieronder.

Over lekdetectie

Opsporen van een daklekkage

Kosten van lekdetectie

Lekdetectie en de verzekering

Lekkages verhelpen

De meeste lekkages komen voort uit een probleem in de leiding. Weet je waar de lekkage zich bevindt? Klik hieronder dan de juiste titel aan.

Lekkages in waterleiding

Lekkages in vloerverwarming

Lekkages in het dak

Lekkages rond het dak

Lekkages in riolering

Gaslekkages

Overige lekkages

Verzekeren tegen lekkages

Wil je een lekkage direct oplossen? Dat kan snel en eenvoudig via de Matchmaker, of bel onze klantenservice op 085 106 1600.